Nabídka tohoto termínu kurzu již není aktuální. Podobné kurzy naleznete zde.

Alergeny v potravinovém průmyslu

Základní info

Seminář je určen:

všem, kdo se ve své profesi setkávaji s problematikou řízení alergenů ve výrobě, označování alergenů a dále výskytu alergenů v potravinách.
Cíl semináře:

seminář seznámí účastníky s problemetikou řízení alergenů ve výrobě a o označování alergenů. Dále se bude věnovat různým aspektům výskytu alergenů v potravinách a s tím souvisejícím alergiím. Vysvětlí, jaké jsou hlavní potravinové alergeny a jaké alergie mohou vyvolávat.
Obsah semináře:
*

Co jsou alergie - příčiny a dopady na zdraví.
*

Alergie z potravin.
*

Významné potravinové alergeny.
*

Řízení alergenů ve výrobě potravin.
*

Informace o alergenech v potravinách - označování potravin.
*

Mýty okolo alergenů.

Alergeny v potravinovém průmyslu

Vybraný termín:

17.3.2020  Praha Upřesnující informace k termínu

Cena

Kontaktovat dodavatele


Kontrola proti spamu. Kolik je pět a devět ? Součet zapište číslicemi.