Nabídka tohoto termínu kurzu již není aktuální. Podobné kurzy naleznete zde.

Alergeny a modifikované potraviny

Základní info

Pro koho je kurz přínosný?
Kurz je určen pro pracovníky působících v potravinářském průmyslu. A všem, kteří mají zájem rozšířit si své znalosti v oblasti správné výrobní praxe.

Na co se ve vzdělávacím kurzu zaměříme?
Seznámíte se s alergeny a geneticky modifikovanými potravinami (GMP) z legislativního a technického pohledu.
Získáte přehled legislativních požadavků týkající se nakládání a práce s alergeny a GMP v potravinářských provozech.
Součástí kurzu je i nastínění hlubšího smyslu daných nařízení. S tím i související principy stanovování alergenních složek a GMP v potravinách. Přiblížení práce zkušebních laboratoří, hledání skrytých alergenů a také správná výrobní praxe při nakládání s alergenními a GMP potravinami v potravinářských provozech.

Po absolvování semináře účastník obdrží OSVĚDČENÍ o účasti.

Nevyhovují Vám termíny školení? Potřebujete vyškolit více zaměstnanců? Nebo chcete přizpůsobit program vzdělávacího školení na míru, aby odpovídal potřebám Vaší organizace? Na základě Vašich požadavků připravíme školení ve firmě.


ORGANIZAČNÍ POKYNY A PROGRAM
Učebna je pro účastníky otevřená od 08.15 hod.
Prezence posluchačů: 08.30 - 09.00 hod.
Začátek kurzu: 9:00 hod.
Program: 9.00 až 16.00 hod.
  • Definice alergenu, alergenní bílkoviny, důvody značení alergenů a GMP
  • Legislativní požadavky na práci s alergeny a GMP
  • Práce zkušební laboratoře
  • Skryté alergeny a další potravinové alergie a intolerance
  • Správná výrobní praxe při práci s alergenními a GMP potravinami

Lektor: Ing. Václav Štursa


Alergeny a modifikované potraviny

Vybraný termín:

11.2.2020  Praha

Cena
2 900 Kč + 21% DPH

Kontaktovat dodavatele


Kontrola proti spamu. Kolik je osm a jedna ? Součet zapište číslicemi.