Nabídka tohoto termínu kurzu již není aktuální. Podobné kurzy naleznete zde.

Implementing CiscoCollaboration Conferencing

Základní info

Cíle kurzu

Kurz Implementing Cisco Collaboration Conferencing (CLCNF) se zaměřuje na lokálně manažovaná (on- premise) video konferenční řešení ve vámi spravovaném datovém centru. Díky danému kurzu získáte teoretické znalosti a praktické dovednosti potřebné pro navrhování a implementaci video konferenčních řešení nezávislých na cloud službách a to díky nasazení Cisco Meeting Server technologie. Seznámíte se jak spojit do jednoho video konferenčního hovoru softwarových klientů, video konferenční zařízení a koncové uživatele prostřednictvím jejich webového prohlížeče. Stejně tak se seznámíte s integrací Cisco Meeting Server do prostředí s Cisco Unified Communications Manager a Cisco Expressway. Tento kurz nabízí teoretické a praktické znalosti, které vás připraví na zkoušku 300-825 Implementing Cisco Collaboration Conferencing (CLCNF).

Obsah kurzu

- Popis architektury Cisco konferenčních řešení (on-premise, cloud, hybrid)- Instalace Cisco Meeting Server- Konfigurace základního nasazení Cisco Meeting Server- Používání API rozhraní se serverem Cisco Meeting Server- Konfigurace serveru Cisco Meeting Server v redundantním módu- Konfigurace serveru Cisco Meeting Server pro možnosti připojení se z webového prohlížeče (WebRTC)- Konfigurace Business to Business (šifrované B2B hovory prostřednictvím internetu) a WebRTC Firewall- Traversal Connectivity pro Cisco Meeting Server- Konfigurace nahrávání a streamování video hovorů pomocí Cisco Meeting Server- Řešení případných problémů spojených se serverem Cisco Meeting Server- Integrace Cisco Meeting Server s Cisco Unified Communications Manager (CUCM)- Integrace Cisco Meeting Server s Cisco Expressway- Integrace Cisco Meeting Server s Microsoft Skype for Business- Instalace a provoz Cisco TMS a Cisco TMSXE pro potřeby plánování video konferencí

Předpoklady

Tento kurz navazuje na následující kurz a proto doporučujeme, abyste jej absolvovali před samotným kurzem:- Implementing and Operating Cisco Collaboration Core Technologies (CLCOR)

Studijní materiály

Účastníci obdrží přístup k elektronické verzi studijních materiálů.

Implementing CiscoCollaboration Conferencing

Vybraný termín:

 Bratislavský kraj

Cena

Kontaktovat dodavatele


Kontrola proti spamu. Kolik je tři a devět ? Součet zapište číslicemi.