Nabídka tohoto termínu kurzu již není aktuální. Podobné kurzy naleznete zde.

Hacking v praxi

Kurzem Vás provede 'Lektoři z firmy: ICT Pro s.r.o. - školení garantují zkušení profesionálové z praxe z týmu Strict Professionals'

Základní info

Jakým způsobem nejjednodušeji hacknout banku? Je vše, co vypadá jako obyčejná USB flashka opravdu jen USB flashka? Jak nejsnáze získat heslo? Lze zfalšovat telefonní číslo volajícího? Jak zmapovat síť a vybrat svůj cíl? Jak nenápadně kompromitovat Windows stanici a postupně eskalovat svá privilegia až na úroveň vládce celé sítě – doménového administrátora? Jak prolomit WEP, WPA, WPA2 či dokonce WPA3? Jsou podnikové WiFi sítě zabezpečenější než ty domácí? Jak hackovat WiFi sítě pouze z mobilního telefonu?
Přijďte prozkoumat tajuplný svět hackingu a množství jeho jednotlivých zákoutí. Průvodcem na této cestě Vám bude zkušený etický hacker s mnohaletou praxí, který je držitelem certifikací Certified Information Systems Security Professional (CISSP) a Certified Ethical Hacker (CEH) a je připraven se s Vámi podělit se o své zkušenosti z praxe profesionálního etického hackera.
  •        Sociální inženýrství
  •        Sociální inženýrství
  • Bezpečnost Windows
• Znalost prostředí operačních systémů Windows a Linux • Základní orientace v problematice bezpečnosti v sítích TCP/IP.

Hacking v praxi

Vybraný termín:

25.10.2021 –  27.10.2021  ONLINE

Cena
14 600 Kč + 21% DPH

Kontaktovat dodavatele


Kontrola proti spamu. Kolik je devět a deset ? Součet zapište číslicemi.