Nabídka tohoto termínu kurzu již není aktuální. Podobné kurzy naleznete zde.

Enterprise Architect - komplexní modelování

Kurzem Vás provede Miroslav Müller

Educational Services Director ve společnosti LBMS

Základní info

Kurz se zaměřuje na praktické použití CASE nástroje Sparx Enterprise Architect pro modelování všech vrstev Enterprise architektury od strategických cílů a struktury organizace až po fyzické datové modely a diagramy popisující nasazení informačních systémů v infrastruktuře organizace.

Výklad pokrývá jak praktickou část vlastního ovládání nástroje Sparx EA, tak metodickou část, která poskytuje ucelený metodický návod na výběr modelovacích notací, jejich diagramů a způsobu organizace modelu v repozitory nástroje Sparx EA.

Cílem kurzu je poskytnou posluchačům prakticky použitelný metodický postup pro tvorbu a propojení architektonických modelů s detailními modely procesů a objektově orientovaného návrh, přičemž hlavní těžiště kurzu spočívá v demonstraci modelovacích postupů v prostředí nástroje EA.

V kurzu jsou představeny užitečné funkcionality tohoto nástroje a dále jsou postupně představovány  možnosti použití notací jazyků ArchiMate®, BPMN a UML s důrazem na propojení jednotlivých modelů.

Kurz je určen pro

  • analytiky, architekty, vlastníky a manažery procesů, metodiky,
  • business analytiky a vedoucí projektů, kteří chtějí efektivně používat nástroj Sparx EA a udržovat a zhodnocovat Enterprise architekturu.

Enterprise Architect - komplexní modelování

Vybraný termín:

13.11.2023 –  14.11.2023  Praha 7
08:30 – 16:00 hod.

Cena
16 300 Kč + 21% DPH

Kontaktovat dodavatele


Kontrola proti spamu. Kolik je sedm a šest ? Součet zapište číslicemi.