Nabídka tohoto termínu kurzu již není aktuální. Podobné kurzy naleznete zde.

CompTIA Cybersecurity Analyst (CySA+)

Základní info

CompTIA Cybersecurity Analyst (CySA+) je certifikace IT pracovníků, která aplikuje behaviorální analytiku na sítě a zařízení k prevenci, detekci a boji proti kybernetickým hrozbám prostřednictvím nepřetržitého monitorování zabezpečení.

V čem je jiná?

  • CompTIA CySA+ je jediná středně náročná certifikace analytika kybernetické bezpečnosti s praktickými otázkami a otázkami s možností výběru z více odpovědí.
  • CySA+ se zaměřuje na schopnost účastníků nejen proaktivně zachycovat, monitorovat a reagovat na zjištění síťového provozu, ale klade důraz také na zabezpečení softwaru a aplikací, automatizaci, vyhledávání hrozeb a dodržování předpisů IT, což ovlivňuje každodenní práci bezpečnostních analytiků.
  • CySA+ pokrývá nejaktuálnější základní dovednosti bezpečnostního analytika a budoucí pracovní dovednosti používané analytiky hrozeb, bezpečnostními analytiky aplikací, analytiky dodržování předpisů, zpracovávajícími incidenty a lovci hrozeb a přináší nové techniky pro boj s hrozbami uvnitř i vně Bezpečnostní operační středisko (SOC).

CompTIA Cybersecurity Analyst (CySA+)

Vybraný termín:

4.12.2023 –  9.12.2023  ONLINE

Cena
33 800 Kč + 21% DPH

Kontaktovat dodavatele


Kontrola proti spamu. Kolik je čtyři a devět ? Součet zapište číslicemi.