Nabídka tohoto termínu kurzu již není aktuální. Podobné kurzy naleznete zde.

CompTIA Advanced Security Practitioner (CASP+)

Základní info

V tomto kurzu, který vás připraví na zkoušku CompTIA Advanced Security Practitioner, si rozšíříte své znalosti informační bezpečnosti, abyste mohli aplikovat pokročilejší principy, které ochrání vaši organizaci před mnoha způsoby, jak může být ohrožena.

Budete uplatňovat kritické myšlení v širokém spektru bezpečnostních disciplín při navrhování a implementaci udržitelných bezpečnostních řešení, která mapují organizační strategie; převést obchodní potřeby do bezpečnostních požadavků; podpora IT governance a řízení rizik; architektonické zabezpečení, sítě a softwaru; reagovat na bezpečnostní incidenty; a více.

V čem je CASP+ jiná?

  • CASP+ je jediná praktická certifikace založená na výkonu pro pokročilé odborníky – nikoli manažery – na pokročilé úrovni dovedností v oblasti kybernetické bezpečnosti. Zatímco manažeři kybernetické bezpečnosti pomáhají identifikovat, jaké zásady a rámce kybernetické bezpečnosti lze implementovat, certifikovaní odborníci CASP+ zjišťují, jak v rámci těchto zásad a rámců implementovat řešení.
  • Na rozdíl od jiných certifikací pokrývá CASP+ jak bezpečnostní architekturu, tak inženýrství – CASP+ je jedinou certifikací na trhu, která kvalifikuje technické lídry k posouzení kybernetické připravenosti v rámci podniku a navrhování a implementaci správných řešení, která zajistí, že organizace bude připravena na další útok.

Cena certifikační zkoušky není zahrnuta v ceně kurzu.

CompTIA Advanced Security Practitioner (CASP+)

Vybraný termín:

4.12.2023 –  9.12.2023  ONLINE

Cena
33 800 Kč + 21% DPH

Kontaktovat dodavatele


Kontrola proti spamu. Kolik je šest a jedna ? Součet zapište číslicemi.