Nabídka tohoto termínu kurzu již není aktuální. Podobné kurzy naleznete zde.

Cisco Nexus 7000 - Hardware and Basic Configuration

Základní info

Cíle kurzu

Během školení se účastník seznám s architekturou a vybranými funkcemi přepínačů Nexus 7000. Školení je zaměřeno na funkce tohoto specifického zařízení, které je unikátní se svými vlastnostmi a nabízeními protokoly pro infrastrukturu datových center. Konkrétně je školení zaměřeno například na konfiguraci VDC, vPC domény a vPC port-channelů, připojováni fabric extenderů (FEX) ale také nastavení systémů pro správu, přístupů a troubleshooting vybraných funkcí. Součástí školení je i několik praktických úloh.+ Popsat hlavní funkce Nexus 7000+ Porozumět architektuře Nexus 7000+ Popsat HW komponenty a porozumět vlastnostem jednotlivých modulů+ Pochopit koncept NX-OS a získat zručnosti pro konfiguraci+ Vysvětlit procesy NX-OS a pochopit koncept vysoké dostupnosti+ Pochopit a konfigurovat základní vlastnosti jako switching, routing, VDC and vPC, FEX+ Troubleshoot Nexus 7000 (VDC, VPC, FEX)

Obsah kurzu

+ HW komponenty a architektura + Chassis, zdroje, chlazení + Správa sys. HW + Supervisor + Line Cards, Forwarding Engine + Fabric, VOQ + Packet Forwarding, L2, L3 + Management, CMP+ NX-OS + CLI, Configuration Rollback + L2 Features, L3 Features, Multicast + Licencování + RBAC, ACL + ISSU, EPLD+ Virtualizace + vPC + VDC + FEX, vzdálený IO modul+ Bezpečnostní politiky + CTS + Základní CoPP a HW limity

Předpoklady

Znalosti pojmů z oblasti Internetworkingu, OSI modelu, TCP/IP protokolu, Ethernetu a konfigurace směrovačů v rozsahu školení A0, A1. Dále znalosti konfigurace Cisco přepínačů, VLAN, IEEE 802.1w, inter VLAN routing v rozsahu školení SWITCH nebo A2 a RS1.

Studijní materiály

Účastníci obdrží kopii předváděných prezentací.

Cisco Nexus 7000 - Hardware and Basic Configuration

Vybraný termín:

23.11.2020 –  25.11.2020  Bratislava 2 Upřesnující informace k termínu

Cena
1 990 Euro + 20% DPH

Kontaktovat dodavatele


Kontrola proti spamu. Kolik je tři a deset ? Součet zapište číslicemi.