Personální audit

Poradenství

Základní info

Co je to personální audit?

Personální audit je externí objektivní pohled na vaše zaměstnance. Své lidi většinou dobře znáte, chcete mít ale jistotu v tom, na koho se spolehnout do budoucnosti? Nebo cítíte, že vaši lidé mají větší možnosti a chcete jich využít?

 

Rádi byste věděli, jaký potenciál máte ve svých lidech, koho povýšit, komu dát vyšší zodpovědnost nebo koho raději vyměnit?

Říká se, že největší bohatství firmy jsou její lidé. Toto může být pravda, pokud jsou tito lidé ti praví. Prozkoumejte svůj tým a zjistěte, zda jsou vaši lidé produktivní a na jaký typ práce se hodí. Zjistěte, kde je můžete podpořit a kde se rozhodnout pro výměnu. Ochraňte své nejlepší pracovníky a odhalte rezervy svého týmu.

Plánujete reorganizaci, nebo trénink? Na co přesně se zaměřit, abyste byli v těchto akcích přesní a efektivní? Tyto informace získáte, díky službě Personální audit.

Co obsahuje tato služba?

Součástí služby Personální audit je otestování vašich stávajících zaměstnanců prostřednictvím Ověření produktivity a podrobného Testu osobnosti. Je možné využít i další testy podle přání, vždy s přihlédnutím k vykonávané pozici.

S tímto Vám rád pomůže náš vyškolený personál.

Proč využít personální audit?

Výhodou je, že se naučíte více o lidech, které řídíte. Zároveň dostane každý zaměstnanec velmi jasný obrázek o svých silných i slabých stránkách a také doporučení, na co se zaměřit, aby dosáhl vyšší efektivnosti.

Zjistíte mimo jiné:

  • jak pracovat s klíčovými lidmi;
  • jak zaměstnance motivovat pro dlouhodobou spolupráci;
  • jak  zvýšit jejich výkony;
  • koho a kdy poslat na nějaké školení;
  • kdo se hodí k povýšení.

 

Více informací o personálním auditu na:

www.performia.cz

office@performia.cz

242 447 688

Personální audit

Vybraný termín:

Cena

Kontakt na dodavatele získáte po registraci

Tento kurz je pořádán dodavatelem, který nevyužívá placenou prezentaci na portálu EduCity.

Kontaktní údaje na dodavatele získáte po registraci.

Nebo použijte poptávkový formulář.