On-line degustace rumů s čokoládou

Základní info

Zážitková on-line firemní akce nabízí ty nejhříšnější gastronomické zážitky, které si jen můžete představit. Čeká vás několik vzorků luxusních rumů. Ty si můžete vychutnat samostatně nebo v kombinaci s čokoládou, která chuťový zážitek ještě umocní.

Jak to funguje? 

Jeden až dva týdny před akcí zašleme účastníkům degustace  tzv. "RUM STARTER PACK". Tento balíček (Basic, Medium, Delux nebo Delux Plus) bude obsahovat vybranou variantu rumů, případně čokolády a sklenic na rum. Pevně doufáme, že účastníci akce vydrží s jeho konzumací až do začátku on-line programu. Také jim zašleme odkaz na privátní YouTube přenos, případně i na společný meeting pomocí programů Zoom nebo MS Teams (ostatní komunikační platformy dohodou).

Můžete se těšit na živý přenos z našeho virtuálního studia, respektive virtuálního baru. Společně s odborníkem na rumy začne degustace vybraného balíčku, spojená se zajímavostmi o rumu. Dozvíte se co je rum, odkud může pocházet, jak chutná napříč světovými kontinenty, jak se vyrábí a jaká je jeho historie. To je jen malý zlomek otázek, na které vám přinese odpovědi naše on-line rumová degustace.

 

Časový rámec:

90 – 120 minut

 

Kde je možné aktivitu provozovat:

Kdekoli s připojením na internet.

 

V jakém období je aktivita dostupná:

celoročně

 

Počet osob:

20 – 150 osob

On-line degustace rumů s čokoládou

Kontaktovat dodavatele


Kontrola proti spamu. Kolik je šest a čtyři ? Součet zapište číslicemi.