Escape box

Základní info

Příběh

Vítejte na pravidelné lince přes kanál La Manche. Vaši klidnou plavbu přerušila nečekaná událost. Na lodi právě probíhá zločinecká akce a vaším úkolem je zastavit ji. K dispozici máte jen své kolegy pasažéry, kapitána a tři zamknuté cestovní kufry. Vaším úkolem je získat ze zavazadel peníze, které tam ukryl drogový gang. Vzhledem k tomu, že plavba trvá jen hodinu a na břehu v cílové stanici vás čeká nebezpečí, je nutno pracovat velmi rychle. Nemusíme vám říkat, co se stane s těmi, kteří jsou chyceni!

 

O programu

Indoorový rogram pro všechny příznivce únikových místností. Na úvod jim stylově oblečení instruktoři nastíní příběh a pravidla. Poté se rozdělí do týmů a spustí se časomíra. V daném čase se musí účastníci pokusit získat odměnu. K úspěšnému splnění programu je nutno vyřešit celou řadu hádanek, šifer a originálních úkolů. K dispozici je až 7 sad Escape Boxů. V jednu chvíli tedy může program plnit až 50 osob v 7 týmech.

 

Soutěž

Týmy, které úspěšně zvládnou vyřešit všechny hádanky získají sladkou odměnu. Jedná se tedy o soutěžní program jak mezi jednotlivými týmy, tak proti hře samotné.

 

Cenová kalkulace obsahuje:

instruktorské náklady, cestovné, vysvětlení pravidel, materiál a amortizace, ceny pro úspěšné skupiny, projekční techniku, fotografie z akce.

 

Časový rámec:

1,5-2 hodiny

 

Kde je možné aktivitu provozovat:

Indoorový program. Vhodné prostory pro realizaci jsou konferenční prostory, salonek hotelu, restaurace, sídlo firmy.

 

V jakém období je aktivita dostupná:

celoročně

 

Počet osob:

5-50

Escape box

Kontaktovat dodavatele


Kontrola proti spamu. Kolik je dvě a pět ? Součet zapište číslicemi.