Den na/ve vodě - pro celou rodinu

Základní info

Strávíte den v příjemném prostředí Žlutých Lázní s celodenním programem. Do ráje letních radovánek vás doveze výletní loď s prohlídkou Prahy. Rodiče i děti si užijí různé vodní sporty a po splnění všech disciplín, získají odměnu. Na jednotlivých stanovištích vám zkušený instruktor vysvětlí základy sportu. Podle toho, zda alespoň vyzkoušíte připravený prostředek,

se vám připíše bod. Cílem je projít všemi stanovišti jako například závod v Paddleboardu, Double kajaku, na šlapadlech, Megaboardu nebo zkusit sílu Efoil. Na vás bude jen neskončit místo ‘na’ ve vodě. Navíc když získáte všechny body následuje výhra ve formě medaile a sladkosti.

I na souši bude o zábavu postaráno, a to díky dalším stanovištím, kde si zahrajete například Kan jam nebo Cornhole. Pro děti budou připraveny dětské dílničky a spolu s animátory si zatančí na oblíbenou písničku.

Individuální projekt s možností propojení s vizí firmy či její historií, zásadami a promo materiálu.

Občerstvení zajištěno v podobě rautového Barbeque (předkrmy, grilované maso a sýry, přílohy a 2 dezerty). Catering doplňuje nápojový balíček na 3 hodiny (pivo, víno nealko).

 

Časový rámec:

Celá akce trvá 7 hodin.

 

Kde je možné aktivitu provozovat:

Nabídka je kalkulovaná s využitím areálu Žluté Lázně.

Akci lze zorganizovat v externím prostředí blízko vody.

 

V jakém období je aktivita dostupná:

Při příznivém počasí od dubna do září.

 

Počet osob:

Počítáno s min 100 osobami. Maximální počet není stanoven.

Den na/ve vodě - pro celou rodinu

Kontaktovat dodavatele


Kontrola proti spamu. Kolik je tři a dvě ? Součet zapište číslicemi.