TRÉNINK – SMED

Kurz na míru

Základní info

Každé ukončení dosavadní činnosti a zahájení činnosti nové (změna) vyžaduje, ať už v profesionálním či osobním životě, vynaložení zvýšeného úsilí. V průmyslové výrobě jsou tímto úsilím vynaložené náklady a spotřebované zdroje při prostoji strojů. K zajištění vysoké flexibility využíváme metody rychlých změn. Umět pochopit principy optimalizace výměny sortimentu a umět tyto principy soustavně využívat v praxi je cílem tohoto tréninku.

Spojení interaktivních her s tréninkem využívání průmyslových metod představuje moderní a efektivní metodu výuky. Využití speciálně připravené hry zajišťuje snadnější pochopení předkládané teorie a dává jasnou představu o tom, jak dané metody fungují v praxi. Námi dodané řešení využívá pro trénink stavebnici založenou na takzvaných „Ježcích“. Předností tohoto řešení je asymetrie kostek, která nám umožňuje do her zakomponovat faktor kvality.

KOHO OSLOVÍME:
Všem zájemcům z oblasti zpracovatelského průmyslu, kteří mají zájem o nastavení vlastních procesů formou standardů a principů štíhlé výroby. Procesním a výrobním týmům, kde nákladová položka hraje důležitý ukazatel a majitelům, ředitelům firem, kteří mají zájem o změny a úspory v oblasti procesů výroby, služeb, logistiky a administrativy.

OČEKÁVÁNÍ:
• Zažijete rychlou změnu na vlastní kůži
• Budete součástí zlepšovacího týmu
• Reálně si vyzkoušíte, v čem spočívá rychlá změna
• Zjistíte jak udělat z minut sekundy
• Inspirujete se pro vlastní výměny

STANDARDY OBSAHU:
Obsažené principy: standardizace, vizualizace, workshop, týmové zlepšování, analýza a měření práce, tok jednoho kusu, dodavatelská logistika, poka-yoke, tahové systémy, heijunka, výrobní buňka

TERMÍN: přesný termín je stanoven na WWW stránkách Quality Point
ČAS SEMINÁŘE: jednodenní seminář jsme připravili od 08:30 - 16:00 hod.
LEKTOŘI SEMINÁŘE: Ing. Tomáš Stohr, Ing. Dušan Dostál
CENA: 3,330.00 Kč
V ceně semináře je společný oběd včetně občerstvení, které je podáváno po celou dobu trvání semináře zdarma.
OBJEDNÁVKY: info@quality-point.cz nebo na WWW stránkách Quality Point
DALŠÍ INFORMACE: Jako účastník semináře získáte OSVĚDČENÍ o jeho absolvování, který můžete uvést ve svém CV – v části o absolvovaných kurzech a školeních.

TRÉNINK – SMED

Kontaktovat dodavatele


Kontrola proti spamu. Kolik je tři a deset ? Součet zapište číslicemi.