GASTRONOMIE VÍNA A ITALSKÉ KUCHYNĚ

Kurz na míru

Základní info

Tento kurz se skládá ze 4 vyučovacích hodin standardního jazykového kurzu plus 2 soukromé semináře zaměřené na studium gastronomie denně.
Kurz je věnován studentům, již se zajímají o gastronomii, a to buď z laických nebo profesních důvodů.

Studijní program se zaměřuje na tuto velmi důležitou oblast italské ekonomie; snaží se poskytnout studentům nejčastěji používanou slovní zásobu, včetně odborných termínů.
Kurz se zabývá hlavními recepturami celonárodní i regionální italské kuchyně, popisem typických produktů a nejčastěji používaných gastronomických příprav, posuzujíce nejdůležitější klasickou i moderní kuchařskou literaturu.
Rovněž nás krátce seznámí s historií italské kuchyně.

Kurz představuje pestrou škálu italských vín, jež jsou specifická pro každý region zvlášť, včetně rozdílů mezi jednotlivými technologiemi. Nápomocí k vstřebání základní technické slovní zásoby a výrazů, jsou na toto zaměřená cvičení a diskuse.
Na žádost studentů může být do kurzu zahrnuta návštěva nákupních center, tradičních hospůdek, restaurací a potravinářských velkovýrobců. Kurz může být propojen s praktickým kurzem vaření a degustací vín realizovaný při odborné škole.

GASTRONOMIE VÍNA A ITALSKÉ KUCHYNĚ

Kontakt na dodavatele získáte po registraci

Tento kurz je pořádán dodavatelem, který nevyužívá placenou prezentaci na portálu EduCity.

Kontaktní údaje na dodavatele získáte po registraci.

Nebo použijte poptávkový formulář.