UMĚNÍ PRODAT VÝSLEDKY SVÉ PRÁCE

Kurz na míru

Základní info

Váš tým vytváří skvělé věci, ale skoro nikdo to o vás neví? Jak zvýšit prestiž týmu a prodat své nápady okolí? Trénink vám dá do rukou mnoho technik a tipů a ulehčí vám tak prosazování myšlenek napříč situacemi – chytře a něžně.


5 hlavních věcí, které se účastníci naučí: 

  • Identifikují příležitosti a způsoby aktivního předání výsledků své práce a práce týmu. 
  • Získají praktické komunikační nástroje pro přesazení svých nápadů, a přesvědčivou prezentaci výstupů, posílí kompetentní a sebejistý projev.  
  • Získají motivaci pro přitažlivé a srozumitelné manažerské prezentace, které dokážou vtáhnout publikum (Storytelling a interaktivita).
  • Naučí se měnit úhel pohledu na téma podle cílové skupiny, se kterou jednají (oznamování informací v kontextu jejich významu pro konkrétního posluchače)
  • Přehodnotí roli manažera při prosazování myšlenek a nápadů směrem k týmu i za tým směrem do firmy. 


Metodika:
Základní osu tréninku tvoří didaktická hra, při které manažeři prezentují výsledky své práce a současně potom mění úhel pohledu a prezentují výsledky práce konkurenčních týmů tak, aby je též „prodali“. Tato, i další skupinové hry a aktivity, vedou k přehodnocení postojů manažera k „PR“ svého týmu a k osvojení nových technik a nástrojů. Výstupem je plán řízení příležitosti a prezentace výsledků své práce pro nejbližší období.

UMĚNÍ PRODAT VÝSLEDKY SVÉ PRÁCE

Kontaktovat dodavatele


Kontrola proti spamu. Kolik je pět a deset ? Součet zapište číslicemi.