Nabídka tohoto termínu kurzu již není aktuální.

Účinně proti stresu a vyhoření - online kurz

kurz

Základní info

Cítíte se být ohroženi stresem a vyhořením? Potýkáte se s množstvím úkolů a náročných situací a stále častěji máte pocit, že „takhle už to prostě dál nejde“? Pak je tento kurz určen právě Vám. Ukáže vám praktické kroky, které můžete udělat ke zlepšení stávající situace.
Přínos semináře: Zmapování příčin stresu, možných rizik a průvodních jevů vyhoření. Nastavení osobního modelu rovnováhy. Osvojení si metody stanovování priorit a redukce stresorů. Způsob, jak stresu a vyhoření předcházet, jak je co nejvíce eliminovat a v praxi slaďovat profesní a osobní život.
Obsah semináře: Stresory a salutory v našem životě - jsou věci, které nás stresují, trápí, berou nám sílu, nadšení a odvahu a naopak ty, které nás „dobíjí“, motivují a posunují v životě dál – jak docílit jejich rovnováhy. Klíčové oblasti života - každý člověk má čtyři klíčové oblasti, o které musí pečovat. Když je dokáže vyvážit, má naději na šťastný a spokojený život. Nastavení modelu rovnováhy - naučme se nastavit svůj osobní model rovnováhy. Redukce rolí - je mnoho rolí, které hrajeme, mnoho úkolů, které plníme a málo času, který máme – jak si s tím poradíme. Stanovení osobních priorit - v životě často musíme volit mezi několika možnostmi, naučme se rozlišovat věci podstatné od nepodstatných. Zvládání stresu - stresu se dá předcházet. Pokud se to naučíme, budeme mít o mnoho starostí méně. Obrana proti vyhoření - vyhoření hrozí zvlášť v profesích, ve kterých je každodenní kontakt s lidmi. Jak se mu účinně bránit. Praktické aktivity - součástí kurzu jsou zajímavé aktivity zaměřené na aplikaci výstupů jednotlivých témat do profesního i osobního života. Diskuse, dotazy.


UPOZORNĚNÍ:
Školení je nutné mít uhrazeno nejpozději den před konáním kurzu.
Po úhradě školení obdržíte přístupové údaje, kterými se budete moci ke kurzu připojit.

Účinně proti stresu a vyhoření - online kurz

Vybraný termín:

13.12.2021  Jihomoravský kraj Upřesnující informace k termínu

Cena

Kontakt na dodavatele získáte po registraci

Tento kurz je pořádán dodavatelem, který nevyužívá placenou prezentaci na portálu EduCity.

Kontaktní údaje na dodavatele získáte po registraci.

Nebo použijte poptávkový formulář.