TRÉNINK – Shop Floor Management (SFM)

Kurz na míru

Základní info

Shop floor management je založený na několika základních principech: vizualizace, práce v procesu, strukturovaném řešení problémů a rozvoji lidí. Všechny tyto principy je nutné ve správné míře zkombinovat, aby vznikl efektivní systém řízení dílny. Ten zajistí, že informace jsou včas u správných lidí, že problémy jsou viditelné a řeší se, že odpovědnost za výsledek funguje i na úrovni operátora. Cílem tohoto tréninku je ukázat si, jak takový systém vytvořit, udržovat a rozvíjet. Pokud cítíte, že se vám stále opakují problémy, že lidé nechtějí převzít odpovědnost, že nefungují základní pravidla a operativa převládá nad vším, tak je tento trénink určený právě pro vás.

Spojení interaktivních her s tréninkem využívání průmyslových metod představuje moderní a efektivní metodu výuky. Využití speciálně připravené hry zajišťuje snadnější pochopení předkládané teorie a dává jasnou představu o tom, jak dané metody fungují v praxi. Námi dodané řešení využívá pro trénink stavebnici založenou na takzvaných „Ježcích“. Předností tohoto řešení je asymetrie kostek, která nám umožňuje do her zakomponovat faktor kvality.

KOHO OSLOVÍME:
Všem zájemcům z oblasti zpracovatelského průmyslu, kteří mají zájem o nastavení vlastních procesů formou standardů a principů štíhlé výroby. Procesním a výrobním týmům, kde nákladová položka hraje důležitý ukazatel a majitelům, ředitelům firem, kteří mají zájem o změny a úspory v oblasti procesů výroby, služeb, logistiky a administrativy.

OČEKÁVÁNÍ:
• Zažijete na vlastní kůži Shop floor management.
• Získáte jasnou představu co SFM obnáší.
• Zjistíte jak důležitý je vizuální management.
• Vytvoříte si standard řešení problémů.
• Uvidíte vliv SFM na řízení výroby.

STANDARDY OBSAHU:
Obsažené principy: standardizace, vizualizace, workshop, týmové zlepšování, analýza a měření práce, tok jednoho kusu, dodavatelská logistika, poka-yoke, tahové systémy, heijunka, výrobní buňka

TERMÍN: přesný termín je stanoven na WWW stránkách Quality Point
ČAS SEMINÁŘE: jednodenní seminář jsme připravili od 08:30 - 16:00 hod.
LEKTOŘI SEMINÁŘE: Ing. Tomáš Stohr, Ing. Dušan Dosál
CENA: 3,330.00 Kč
V ceně semináře je společný oběd včetně občerstvení, které je podáváno po celou dobu
trvání semináře zdarma.
OBJEDNÁVKY: info@quality-point.cz nebo na WWW stránkách Quality Point
DALŠÍ INFORMACE: Jako účastník semináře získáte OSVĚDČENÍ o jeho absolvování, který můžete uvést ve svém CV – v části o absolvovaných kurzech a školeních.

TRÉNINK – Shop Floor Management (SFM)

Kontaktovat dodavatele


Kontrola proti spamu. Kolik je deset a dvě ? Součet zapište číslicemi.