Příprava na profesi mediátora

Kurz na míru
Mgr. Martina Dohnalová

Kurzem Vás provede Mgr. Martina Dohnalová

Jmenuji se Martina Dohnalová, jsem zapsaná mediátorka a specialistka na řešení sporů mimosoudní cestou.

Základní info

Pro koho je kurz určen

Kurz je určen jak pro čerstvé absolventy základního mediačního výcviku, kteří mají zájem své mediační dovednosti dále prohlubovat i pro jednotlivce, kteří se intenzivně připravují na státní zkoušku zapsaného mediátora.  

Absolvent získá teoretické a praktické znalosti nutné pro výkon profese mediátora s možností přípravy na zkoušku zapsaného mediátora. Součástí kurzu je praktický výcvik modelových kauz.

Účastník kurzu si při praktických nácvicích mediace vyzkouší, jak roli mediátora, tak i strany sporu. Nácviky mediace, pod dohledem zkušených mediátorů, probíhají s důrazem na správné použití mediačních technik včetně podrobného rozboru postupu. Účastník kurzu se naučí i tzv. sebehodnocení, které je součástí ústní zkoušky zapsaného mediátora. Modelové situace jsou z praxe naší mediační kanceláře (samozřejmě anonymizované s ohledem na povinnost mlčenlivosti mediátora).

Procvičíte si jak správně používat mediační techniky, řešit náročné situace při samotné mediaci a jak reagovat na nestandardní, případně konfliktní, jednání klientů. Lektoři Vám během mediačních nácviků poskytnou zpětnou vazbu, co se Vám podařilo, ale i co je potřeba zlepšit.

Účastníci kurzu obdrží osvědčení o absolvování výcviku

Příprava na profesi mediátora

Kontaktovat dodavatele


Kontrola proti spamu. Kolik je deset a osm ? Součet zapište číslicemi.