Přesvědčování, argumentace a vyjednávání II.

Základní info

Témata kurzu

  • Situace, strategie a taktiky k dosažení oboustranně akceptovatelné dohody.
  • Fáze vyjednávacího procesu krok za krokem a jejich pečlivá příprava.
  • Vyjednávání v situacích nepřímého vedení a ve vztazích.
  • Vědomé využívání emočních nástrojů při jednání.
  • Flexibilní postoje v jednání s různými partnery.

Po absolvování kurzu se budete orientovat ve vyjednávacích procesech, budete mít jasno v komplikovanějších vyjednávacích postupech a otestujete si svůj přístup k vyjednávání.

Naučíte se , jak využít postupy, které zvyšují pravděpodobnost, že dospějete k výhodnější dohodě a při tom si zachováte vyjednávací potenciál pro další jednání. Jak si zpracovávat plán jednání – připravit si cíle a vyjednávací techniky pro zahájení, pro hlavní část a pro ukončení vyjednávání. Veškeré dovednosti si protrénujete.

Naučíte se, jak reagovat v obtížných a specifických podmínkách (gambity, finanční vyjednávání, vyjednávání ve vztazích, týmová jednání…). Zároveň se zdokonalíte ve schopnosti přesvědčivé argumentace a reakce na námitky.

Možná nevíte, že…

…osvědčení o absolvování kurzu můžete využít k prokázání povinné přípravy pro certifikaci a recertifikaci IPMA i PMI®.

Jak kurz probíhá?

Formou vysoce interaktivního tréninku modelových situací a workshopů. Součástí je též trénink flexibility, kreativity a rozhodování v podmínkách jednání s partnery či oponenty – formou modelových a případových studií, skupinového sdílení a reflexe, výkladu, moderované diskuze, sebepoznání, dotazníků, zpětné vazby či ice-breaking aktivit.

Přesvědčování, argumentace a vyjednávání II.

Kontaktovat dodavatele


Kontrola proti spamu. Kolik je tři a pět ? Součet zapište číslicemi.