Nabídka tohoto termínu kurzu již není aktuální. Podobné kurzy naleznete zde.

Facilitační tělocvična - ONLINE

Kurzem Vás provede Mgr. Vojtěch Benda

Jsem lektor, facilitátor, mediátor a metodik vzdělávání. Fascinuje mě téma komunikace a dlouhodobě se jím zabývám z mnoha různých úhlů - v rámci…

Základní info

Potřebujete bezpečný prostor pro trénování facilitačních dovedností? Chcete si dovolit dělat chyby? Máte nový nápad, který chcete vyzkoušet? Rádi byste se dozvěděli, co se vám daří a kde máte prostor pro zlepšení? Zajímá vás, jak facilitují ostatní?

Facilitační tělocvična je to, co hledáte. Jedná se o sérii šesti večerních online setkání. Obsahem je především trénink, modelové situace a zpětné vazby. Záměrně se nebudeme učit novou teorii. Namísto toho budeme trénovat, zkoušet, opakovat, prohlubovat a rozebírat.

Co vám trénink přinese užitečného

 

  • dostanete prostor vést facilitaci a získáte zpětnou vazbu od ostatních účastníků a lektora
  • budete mít možnost vyzkoušet si něco nového a zjistit, jak to funguje
  • můžete cíleně pracovat na tom, v čem se chcete posunout
  • uvidíte, jak facilitují ostatní
  • vyzkoušíte si různé pozorovatelské role
  • zažijete několik ukázek facilitace vedené lektorem

 

Pro koho je tento trénink vhodný

Facilitační tělocvična je pro všechny, kteří chtějí trénovat své facilitační dovednosti. Tréninkový prostor využijí nejen účastníci kurzů Ucelený základ facilitace nebo Komplexní výcvik facilitace. Může být dobrým startem i pro všechny ostatní bez ohledu na profesi. Pokud potřebujete více informací, zda je tělocvična pro vás vhodná, tak nám napište.

Forma a průběh trénink

Všechna setkání budou probíhat na online platformě Zoom. Informace, jak se připojit, spolu s technickými doporučeními vám zašleme přibližně týden předem. Většina setkání bude probíhat velmi podobně. Po úvodním naladění proběhnou obvykle dvě facilitace a jejich rozbory. Když nám zbyde čas, budeme trénovat dílčí dovednosti, a na závěr vše shrneme.
Facilitace si budete moci připravit předem, volba tématu bude na vás. A nebojte, kromě tvrdé práce nás čeká také zábava.

Facilitační tělocvična - ONLINE

Vybraný termín:

21.4.2022  ONLINE Upřesnující informace k termínu
17:30 – 20:00 hod.

Cena
3 900 Kč + 21% DPH

Kontaktovat dodavatele


Kontrola proti spamu. Kolik je dvě a dvě ? Součet zapište číslicemi.