Nabídka tohoto termínu kurzu již není aktuální. Podobné kurzy naleznete zde.

Facilitace online meetingů - ONLINE

Michal Knotek

Kurzem Vás provede Michal Knotek

Jsem konzultant, lektor a kouč. Předávám své zkušenosti získané zejména v oblastech řízení týmů na dálku a vedení inovativních projektů.

Základní info

Vedení skupiny lidí a facilitace jejich setkání patří k nejdůležitějším kompetencím manažera, scrum mastera nebo lektora. Velmi rychle se přitom ukáže, jak příslušný lídr ovládá své komunikační a facilitační schopnosti.

Vést online meeting může být náročnou výzvou i pro zkušené lídry. Zveme vás na rozsáhlý a intenzivní online trénink, díky kterému se přesunete od náročných a neefektivních online meetingů k dynamickým, produktivním a kreativním schůzkám, na které se budou jejich účastníci těšit. Trénink se skládá ze dvou tříhodinových modulů s týdenním mezičasem.

 

Pokud vás více než vedení schůzek a porad zajímá, jak lektorovat a vzdělávat online podívejte se na náš specializovaný kurz Facilitace online workshopů.

 

Co vám online trénink přinese užitečného

Trénink se skládá ze dvou navazujících částí - modulů.

Modul 1

  • zjistíte, v čem podstatném se liší živé a online meeting a na co si dát pozor
  • pochopíte, které hlavní technické podmínky ovlivňují úspěch meetingu
  • ukážeme vám, jak nastavit a uplatňovat důležitá pravidla meetingu
  • poznáte hlavní formáty meetingů a odpovídající způsoby komunikace
  • prakticky si vyzkoušíte celou řadu nástrojů pro online spolupráci

Modul 2

  • představíme vám konkrétní technické vychytávky pro experty
  • poznáte skupinovou dynamiku různých formátů setkání a jak s ní pracovat
  • vyzkoušíte si, jak lze online meeting udělat lidštější a zábavnější
  • zjistíte, jak vytvářet a posilovat "sociálno skupiny", které v online chybí
  • získáte profesionální vystupování díky nepsané etiketě online schůzek
  • naučíte se, jak předejít zabijákům setkání a dalším destruktivním prvkům

Komu je online trénink určen

Trénink je nepostradatelný pro manažery, vedoucí týmů, scrum mastery nebo facilitátory, kteří pracují se skupinami a týmy nejen živě, ale také v online nebo kombinovaném prostředí. Trénink je zaměřen na pokročilé účastníky se zkušenostmi s online meetingy, kteří chtějí posunout svou dosavadní praxi na expertní úroveň. Současně však je přínosný a pochopitelný i pro začínající facilitátory.

Forma a průběh online tréninku

Trénink probíhá formou videokonference v online místnosti. Informace pro přístup do místnosti vám zašleme spolu s podrobnostmi pro připojení před tréninkem.

Trénink se skládá ze dvou tříhodinových modulů s týdenním mezičasem, což přispívá k uvědomění a rozvoji nových kompetencí v praxi.

Hlavní přidanou hodnotou je interaktivní formát vedení tréninku. Účastníci jsou vysokou mírou po celou dobu zapojeni do mnoha společných i individuálních cvičení, diskusí a reflexí. Zkušený lektor a kouč Michal Knotek se tématu vzdálené spolupráce věnoval více než deset let jako manažer globálního vývojového týmu. Své zkušenosti uplatňuje dlouhodobě jako lektor a konzultant. Intenzivním tréninkem a sdílením zkušeností lektora i samotných účastníků ovládnete v krátké době velké množství velmi praktických dovedností a nástrojů. V neposlední řadě k vysoké míře interakce lektora a účastníků přispívá i jejich maximální počet, který je omezen.

Facilitace online meetingů - ONLINE

Vybraný termín:

3.3.2021  ONLINE Upřesnující informace k termínu
09:00 – 12:00 hod.

Cena
2 900 Kč + 21% DPH

Kontaktovat dodavatele


Kontrola proti spamu. Kolik je tři a osm ? Součet zapište číslicemi.