Nabídka tohoto termínu kurzu již není aktuální.

4 kroky, jak posílit svou odolnost aneb jak zvládnout (nejen) karanténu a nezbláznit se - online kurz - 4denní

kurz

Základní info

Speciální on-line podporující skupina
Vzájemná inspirace a podpora
On-line přednáška
Diskuse ve skupině
Individuální úkol na následující období

 

Čtyři on-line setkání s přednáškou a moderovaným on-line sdílením a diskusí, které na sebe volně navazují.

Zvýšení psychické odolnosti
Několik doporučení a rad, jak zvýšit svoji psychickou odolnost a být víc v pohodě. Dnes už víme, že každý máme jinou odolnost a uneseme jinou zátěž. Někdo je schopný vydržet opravdu hodně, jiný zase naopak. Pozitivní na tom je, že se psychická odolnost dá trénovat. Je možné na ni záměrně a cíleně pracovat a navyšovat ji. On-line workshop, na kterém si řekneme několik praktických rad a doporučení. Navíc můžeme vzájemně posdílet, co nám funguje nebo naopak ne a ukázat si další možnosti, které máme.



Logicky hlavou si mnoho věcí dokážeme vysvětlit. Přesto nás někdy doslova ovládnou naše emoce. Strach, hněv nebo jiné přerostou v míru, která zatěžuje nejen nás, ale i naše okolí. Zejména ve stresově náročných období. A to jich je mnohem více.
Je možné najít nějakou cestu, jak s nimi pracovat ke svému prospěchu? Jak to udělat, abychom je dokázali vnímat ve svém těle dřív než způsobí opravdový problém nejen nám? A dají se vyvážit emocemi, které označujeme jako pozitivní? Několik praktických rad a doporučení, jak s nimi pracovat.



Pro každého z nás je pobyt doma jinak náročný. Někteří si ho doslova užívají a jiní “trpí”. Jak to udělat, abychom dokázali najít smysluplnost a našli v tomto čase prostor pro rozvoj našich nejbližších vztahů. Jde to vůbec? Zejména když potřeby každého z nás jsou úplně jiné…
Jak se učit s dětmi, hrát s nejmenšími, pracovat, rozvíjet partnerský vztah a ještě podporovat rodiče, kamarádky nebo ostatní a zůstat při tom všem tak nějak v pohodě?
Praktický workshop o vztazích.



Někteří říkají, že všechno je v hlavě. Pojďme společně rozvinout naši kreativní mysl. Moudrou část v nás, která nám dokáže i v časech těžkých předložit mnoho různých variant řešení problémů a nejen to. Díky ní dokážeme lépe využít prostor, který teď máme. Kreativita jako jedna z klíčových kompetencí dnešní doby. Je to něco, co nás
může odlišit. Doporučení a rady, jak rozvinout nejen svou kreativní mysl, aby náš mozek prostě a jednoduše fungoval lépe.

 

UPOZORNĚNÍ:

 

Školení je nutné mít uhrazeno nejpozději den před konáním kurzu.
Po úhradě školení obdržíte přístupové údaje, kterými se budete moci ke kurzu připojit.

Školení bude probíhat „živě“ prostřednictvím Microsoft Teams, aplikace ke stažení zde: https://teams.microsoft.com/start

 

4 kroky, jak posílit svou odolnost aneb jak zvládnout (nejen) karanténu a nezbláznit se - online kurz - 4denní

Vybraný termín:

2.4.2020 –  14.4.2020  Jihomoravský kraj Upřesnující informace k termínu

Cena

Kontakt na dodavatele získáte po registraci

Tento kurz je pořádán dodavatelem, který nevyužívá placenou prezentaci na portálu EduCity.

Kontaktní údaje na dodavatele získáte po registraci.

Nebo použijte poptávkový formulář.