Ochrana osobních údajů pro pracovníky v sociálních službách

  • Místo konání

  • Region:
    Karlovarský kraj
  • Adresa:
    Úvalská 603/36, 360 01 KARLOVY VARY

Popis kurzu Ochrana osobních údajů pro pracovníky v sociálních službách

Nové nařízení EP č. 2016/679, o ochraně osobních údajů, tzv. GDPR, které bude účinné od 25. 05. 2018, přináší významné změny v pojetí ochrany osobních údajů.


Náš kurz bude zaměřen na výklady základních pojmů, jako je osobní údaj, správce, zpracovatel, zpracování atd., jejichž správné pochopení je zásadní pro správnou aplikaci právní úpravy a realizaci jednotlivých rolí v rámci celého procesu. Jednotlivá práva a povinnosti správců, zpracovatelů a samozřejmě také subjektů údajů. Podrobně se budeme věnovat novým institutům, které GDPR zavádí. Účastníci se dozvědí, jak postupovat při nakládání s osobními údaji klientů, ale také jak má správce a zpracovatel nakládat s osobními údaji svých zaměstnanců.


V praktické části se budeme věnovat zpracování osobních údajů při poskytování široké škály sociálních služeb (smlouvy o poskytování sociálních služeb, evidence, dokumentace, standardy kvality apod.). Prostor dostanou také účastníci a jejich dotazy.

Objednat účast na kurzu - Ochrana osobních údajů pro pracovníky v sociálních službách
Máte-li dotaz kontaktujte dodavatele kurzu.
Jméno:
Společnost:
Pozice ve firmě:
Text:
Počet účastníků (číslo):
E-mail:
Telefon:
Ulice:
Město:
IČ:
PSČ:
DIČ:
Kontrola proti spamu. Kolik je pět a pět ? Součet zapište číslicemi.

Vyplněním formuláře poskytuji správci webu společnosti IVITERA a.s., Kafkova 16, 160 00 Praha, souhlas se zpracováním svých osobních údajů v nezbytném rozsahu za účelem zaslání vyžádané informace o nabídce vzdělávacích akcí společností IVITERA a.s. a pro zpřístupnění těchto údajů k zaslání vyžádané informace vhodným vzdělávacím společnostem. To vše v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů.

Souhlas poskytuji dobrovolně na dobu neurčitou. Zároveň prohlašuji, že mnou uvedené údaje jsou pravdivé. Souhlas může být kdykoli odvolán.

Správce prohlašuje, že bude zpracovávat údaje v souladu s platnou právní úpravou a pouze k účelům, ke kterým mu byl poskytnut souhlas.

Odesláním formuláře souhlasím s obchodními podmínkami

*Objednávka kurzu či žádost o více informací je zaslána přímo dodavateli vzdělávání. Ceny kurzů bez slev na EduCity jsou stejné jako u dodavatelů. Uplatnění slev u LAST MINUTE a Akčních kurzů pouze při objednání přes EduCity.
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Další informace