Osobní údaje v oblasti HR prakticky

  • Lektor

  • Popis
    'Lektoři z firmy: ICT Pro s.r.o. - školení garantují zkušení profesionálové z praxe z týmu Strict Professionals'
  • Místo konání

  • Region:
    Jihomoravský kraj
  • Adresa:
    Sochorova 38, 616 00 Brno
  • Termín

  • Termín zahájení:
    27.1.2020
  • Termín ukončení:
    27.1.2020
  • Doba trvání:
    1 den
  • Počet vyučovaných hodin:
    8
  • Cena *

  • Cena:
    5400 Kč + 21% DPH
  • Popis ceny:

Popis kurzu Osobní údaje v oblasti HR prakticky

Kurz je určen zejména pro pracovníky personálních (HR) oddělení společností, kteří se chtějí seznámit s praktickými dopady norem na ochranu osobních údajů (zejména GDPR) na jejich práci. Účelem kurzu je získání znalostí týkajích se nastavení procesů, předpisů a dokumentace ve společnosti tak, aby vše bylo v souladu s povinnostmi, které plynou z právních předpisů na ochranu osobních údajů. Účastníci dále získají praktické poznatky z implementace ochrany osobních údajů v desítkách společností a budou upozorněni na nejčastější chyby, ke kterým v průběhu implementace dochází.
Tento kurz lektorsky zajišťuje advokátní kancelář SEDLAKOVA LEGAL.
  • Základní pojmy a úvod
  • Základní pojmy a úvod
  • Dopady na procesy a interní předpisy
  • Dokumentace v HR
  • Vztahy s dodavateli
  • Dokumentace pro Úřad pro ochranu osobních údajů
Objednat účast na kurzu - Osobní údaje v oblasti HR prakticky
Máte-li dotaz kontaktujte dodavatele kurzu.
Jméno:
Společnost:
Pozice ve firmě:
Text:
Počet účastníků (číslo):
E-mail:
Telefon:
Tato objednávka se Vám přičte do klubu Educity
Pokud ještě nemáte klubovou kartu, zaregistrujte se zde a kartu Vám zašleme zdarma.
Číslo Vaší klubové karty:
  
Ulice:
Město:
IČ:
PSČ:
DIČ:
Kontrola proti spamu. Kolik je osm a deset ? Součet zapište číslicemi.

Vyplněním formuláře poskytuji správci webu společnosti IVITERA a.s., Kafkova 16, 160 00 Praha, souhlas se zpracováním svých osobních údajů v nezbytném rozsahu za účelem zaslání vyžádané informace o nabídce vzdělávacích akcí společností IVITERA a.s. a pro zpřístupnění těchto údajů k zaslání vyžádané informace vhodným vzdělávacím společnostem. To vše v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů.

Souhlas poskytuji dobrovolně na dobu neurčitou. Zároveň prohlašuji, že mnou uvedené údaje jsou pravdivé. Souhlas může být kdykoli odvolán.

Správce prohlašuje, že bude zpracovávat údaje v souladu s platnou právní úpravou a pouze k účelům, ke kterým mu byl poskytnut souhlas.

Odesláním formuláře souhlasím s obchodními podmínkami

*Objednávka kurzu či žádost o více informací je zaslána přímo dodavateli vzdělávání. Ceny kurzů bez slev na EduCity jsou stejné jako u dodavatelů. Uplatnění slev u LAST MINUTE a Akčních kurzů pouze při objednání přes EduCity.