Ochrana osobních údajů v oblasti ICT a e-commerce

  • Lektor

  • Popis
    'Lektoři z firmy: ICT Pro s.r.o. - školení garantují zkušení profesionálové z praxe z týmu Strict Professionals'
  • Místo konání

  • Region:
    Jihomoravský kraj
  • Adresa:
    Sochorova 38, 616 00 Brno
  • Termín

  • Termín zahájení:
    13.12.2019
  • Termín ukončení:
    13.12.2019
  • Doba trvání:
    1 den
  • Počet vyučovaných hodin:
    8
  • Cena *

  • Cena:
    5400 Kč + 21% DPH
  • Popis ceny:

Popis kurzu Ochrana osobních údajů v oblasti ICT a e-commerce

Na tomto kurzu Vás seznámíme s aktuálními problémy ochrany osobních údajů v IT, zejména e-commerce. Dozvíte se, jaký je současný právní základ ochrany osobních údajů a postup implementace ochrany osobních údajů u provozovatelů e-shopů a jiných B2C ICT řešení. Kurz je určen pro majitele e-commerce webů, profesionály z oblasti internetové reklamy, vývojáře a další osoby přicházející do styku s osobními údaji v online prostoru.
Tento kurz je lektorsky zajišťován ve spolupráci s projektem advokátní.NET.
  • Ochrana osobních údajů
  • Ochrana osobních údajů
  • Základní principy ochrany osobních údajů
  • Ochrana osobních údajů
Objednat účast na kurzu - Ochrana osobních údajů v oblasti ICT a e-commerce
Máte-li dotaz kontaktujte dodavatele kurzu.
Jméno:
Společnost:
Pozice ve firmě:
Text:
Počet účastníků (číslo):
E-mail:
Telefon:
Tato objednávka se Vám přičte do klubu Educity
Pokud ještě nemáte klubovou kartu, zaregistrujte se zde a kartu Vám zašleme zdarma.
Číslo Vaší klubové karty:
  
Ulice:
Město:
IČ:
PSČ:
DIČ:
Kontrola proti spamu. Kolik je devět a jedna ? Součet zapište číslicemi.

Vyplněním formuláře poskytuji správci webu společnosti IVITERA a.s., Kafkova 16, 160 00 Praha, souhlas se zpracováním svých osobních údajů v nezbytném rozsahu za účelem zaslání vyžádané informace o nabídce vzdělávacích akcí společností IVITERA a.s. a pro zpřístupnění těchto údajů k zaslání vyžádané informace vhodným vzdělávacím společnostem. To vše v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů.

Souhlas poskytuji dobrovolně na dobu neurčitou. Zároveň prohlašuji, že mnou uvedené údaje jsou pravdivé. Souhlas může být kdykoli odvolán.

Správce prohlašuje, že bude zpracovávat údaje v souladu s platnou právní úpravou a pouze k účelům, ke kterým mu byl poskytnut souhlas.

Odesláním formuláře souhlasím s obchodními podmínkami

*Objednávka kurzu či žádost o více informací je zaslána přímo dodavateli vzdělávání. Ceny kurzů bez slev na EduCity jsou stejné jako u dodavatelů. Uplatnění slev u LAST MINUTE a Akčních kurzů pouze při objednání přes EduCity.