VIRTUÁLNÍ PERSONÁLNÍ ŘEDITEL

Poradenství

Základní info

Virtuální Personální ředitel je vhodný pro firmy, které si (zatím) nemohou dovolit profesionálního Personální ředitele, nicméně potřebují někoho (SENIORNÍHO), kdo by mohl pokrývat oblast HR na nepravidelné bázi. Např. kvůli požadavkům regulátora (licence), přípravě na fúzi nebo při restrukturalizaci společnosti.

Virtuální HRD může dále podporovat manažery (jednatele) v záležitostech týkajících se zaměstnanců. V případech porušení pracovní kázně, ukončení pracovního poměru, před žalobní výzvy, plnění konkurenční doložky nebo ve věcech příjemnějších jako jsou benefity, odměňování, nábor, firemní kultura, práce s talenty, následnictví, rozvoj zaměstnanců apod. 

​Komunikace probíhá vzdáleně (e-chat, chat, telefon, komunikátor) nebo v sídle klienta, podle potřeb klienta a definice ve smlouvě.

​Virtuální HR Ředitel může společnostem pomoci nastavit základní procesy a také výrazně snížit pravděpodobnost pracovně právního sporu, ke kterým často dochází z neznalosti problematiky a podcenění zdánlivých detailů.

Více informací naleznete zde: hrinterim.cz

VIRTUÁLNÍ PERSONÁLNÍ ŘEDITEL

Vybraný termín:

Cena

Kontakt na dodavatele získáte po registraci

Tento kurz je pořádán dodavatelem, který nevyužívá placenou prezentaci na portálu EduCity.

Kontaktní údaje na dodavatele získáte po registraci.

Nebo použijte poptávkový formulář.