★ Dotace na digitální dovednosti

Poradenství

Základní info

Nyní můžete získat nejen kvalitní vzdělání, ale také mezinárodně uznávanou certifikaci – a to vše s dotací až 50.000 Kč na rozvoj vašich digitálních dovedností!

Jedinečná příležitost s TAYLLORCOX! Kdybychom vám řekli, že vaše cesta k elité na pracovním trhu právě získala mohutného spojence? S akreditovanými a vysoce žádanými kurzy TAYLLORCOX je váš životopis připraven skvěle vyniknout.

Dotované kurzy Ministerstvem práce a sociálních věcí (MPSV) nabízejí více než jen běžné vzdělání. Představují příležitost získat aktuální, přenositelné digitální dovednosti, které rozšíří vaše profesní horizonty a posunou vás na vyšší úroveň kariérního růstu.

Co získáte?

 

  • Odborné vedení a špičkové vzdělávání od TAYLLORCOX
  • Znalosti a dovednosti, které jsou klíčové pro digitální éru
  • Mezinárodně uznávanou certifikaci potvrzující vaše dovednosti
  • Finanční podporu až do výše 50.000 Kč na kurzy, kterou poskytuje MPSV

 

Nezůstávejte pozadu! Investujte do svého vzdělání, do svého životopisu a do své budoucnosti na trhu práce. V této éře digitální transformace můžete být tím, kdo se nejen přizpůsobí, ale kdo bude dominovat. A s podporou až 50.000 Kč na vzdělání je vaše cesta k úspěchu ještě přístupnější.

Nečekejte, až vám tato neuvěřitelná příležitost projde mezi prsty. Přihlaste se ještě dnes a nastartujte svou kariéru s novým rozměrem!

 

https://www.tx.cz/tayllorcox-kurzy-s-dotaci-az-50000-korun-jsem-v-kurzu-mpsv

★ Dotace na digitální dovednosti

Vybraný termín:

Cena

Kontaktovat dodavatele


Kontrola proti spamu. Kolik je šest a deset ? Součet zapište číslicemi.