Angličtina pro automobilový průmysl

kurz

Základní info

Kurz je ideální nejen pro pracovníky v automobilovém průmyslu a obchodu s automobily, ale také pro zaměstnance širokého okruhu subdodavatelských oborů. Je vhodný i pro ty, kdo se na specializované profese v tomto odvětví teprve připravují. Kurz je uspořádán tak, aby umožnil uživatelům nejen efektivněji a pohotověji komunikovat s jejich zahraničními partnery, ale také se snáze orientovat v anglicky psaných odborných textech. English for the Automobile Industry přináší různé pohledy na automobilový průmysl a automobil (zejména osobní), jak je mohou vidět pracovníci výroby, konstrukce, designu, odbytu i vedení. V rámci kurzu se klade důraz na propojení jazykových znalostí s praxí, tj. dominantní součástí kurzu jsou modelové situace z pracovního prostředí studentů.

Kurz má doporučený rozsah 32 vyučovacích hodin á 45 min. Délku, intenzitu a obsah kurzu vždy připravujeme na míru konkrétnímu studentovi či skupině studentů.

Základním učebním materiálem v kurzu je výborná kniha English for Automobile Industry z nakladatelství Fraus, která je plná aktuálních témat, zajímavých a interaktivních cvičení a audio a video materiálů. Do každého kurzu jsou zakomponované autentické materiály studentů a modelové situace z jejich každodenní praxe.

Kurz nabízíme i v ostatních jazycích – italština, španělština, němčina, ruština, francouzština atd.

Angličtina pro automobilový průmysl

Vybraný termín:

 Praha

Cena

Kontakt na dodavatele získáte po registraci

Tento kurz je pořádán dodavatelem, který nevyužívá placenou prezentaci na portálu EduCity.

Kontaktní údaje na dodavatele získáte po registraci.

Nebo použijte poptávkový formulář.