Stylové poradenství

Kurz na míru

Základní info

Odhalíme jádro Vaší osobnosti a na základě Vaší individuality objevíme Váš dokonalý styl oblékání. Celkovou siluetu a dimenzi oděvů, detailní rozbor všech jednotlivých prvků pro Váš šatník, typ účesu, líčení, úpravu rukou, dokonalé vzory, struktury materiálů, velikost a tvar doplňků - kabelek, botů, šperků i knoflíků. Vybereme nejvhodnější tvary a typy brýlí, ideální materiál a barevnost obrouček i skel. Styl je důležitý klíč pro výběr Vašich barev - bez něho nelze najít charakteristické ladění základních barev v rámci Vašeho barevného typu, např. barevnost výrazná a kontrastní nebo jemné, tlumené barvy tón v tónu.

Svým dokonalým osobním stylem vyjádříte navenek to, co máte skutečně uvnitř; budete působit harmonicky a profesionálně. Ve svém oblečení se budete cítit sami sebou.

Tato služba trvá 4 hodiny, doporučujeme rozdělení do dvou návštěv. Pracujeme s obsáhlými obrázkovými katalogy jednotlivých stylů a doplňků. Pro ženy například styl městský, umělecký - art a minimalismus; pro muže styl luxusní, sportovní, ležérní, přírodní.

Stylové poradenství

Kontakt na dodavatele získáte po registraci

Tento kurz je pořádán dodavatelem, který nevyužívá placenou prezentaci na portálu EduCity.

Kontaktní údaje na dodavatele získáte po registraci.

Nebo použijte poptávkový formulář.