kreativní myšlení pro dosažení výsledku

Kurz na míru

Základní info

Hledáte nová řešení (starých) problémů? Stává se vám, že nevíte "jak na to", "co s tím"? Potřebujete nové nápady?

Kreativita v managementu je schopnost zvládnout věci lépe než minule

Kreativní manažer dokáže vybrat takové projekty, které mají šanci na úspěch. A budou největším přínosem. I ta zadání nebo projekty, které se mu "nelíbí", umí nadefinovat jako výzvu. Používá "vizualizační nástroje" (myšlenkové mapy) k odlišnému uchopení a zobrazení "problému".

Kreativní manažer dokáže nacházet příležitosti tam, kde je zatím ostatní nevidí. Má vizi. A má schopnost ji prosadit a realizovat. Zaměřuje se na podstatné výsledky, které vedou k naplnění vize, nelpí na neefektivní dokonalosti.

Kreativní manažer modeluje situace. Když nemůže myšlenku uchopit, zapojí další smysly. Tím vytváří další modely (obrazce) pro vnímání a vytváří nové vztahy v neobvyklé rovině. Má schopnost uvolnit myšlenky ze zaběhnutých schémat. Hledá nové kombinace stávajících informací.

Kreativní manažer ví, že uvolněná kreativita není cílem, ale nástrojem pro dosahování výsledků. Proto spolehlivě ovládá techniky výběru nejperspektivnějších řešení. Není uměním vybrat dobré řešení ze "špatných", ale vybrat nejlepší řešení z kvalitních.

Kreativní manažer se nevyhýbá rutinní práci, pokud je třeba. Zajistí potřebné zdroje - lidi, čas, peníze. Ví, že geniální nápad, který se neuskuteční, je jen mentálním cvičením a plýtváním zdrojů. A proto část své kreativity využívá k tomu, aby získal podporu pro řešení.

> vytvořte si vhodné podmínky
> nechte dozrát své nápady
> rozvíjejte svoji intuici pro podporu rozhodování
> podporujte kreativitu svých lidí

Chcete mít vždy dostatek nápadů (tipů) na to, jak vyřešit situaci? Chcete něco změnit a zatím nevíte jak? Chcete se cítit více svobodní, když rozhodujete? Chcete se naučit rozpoznat ta řešení, která mají největší šanci na úspěch?

kreativní myšlení pro dosažení výsledku

Kontakt na dodavatele získáte po registraci

Tento kurz je pořádán dodavatelem, který nevyužívá placenou prezentaci na portálu EduCity.

Kontaktní údaje na dodavatele získáte po registraci.

Nebo použijte poptávkový formulář.