ISO/IEC 27001 Lead Implementer

Základní info

ISO/IEC 27001 poskytuje požadavky na organizace, které chtějí zavést, implementovat, udržovat a neustále zlepšovat systém řízení bezpečnosti informací. Tento rámec slouží jako vodítko pro neustálé přezkoumávání bezpečnosti vašich informací, což bude příkladem spolehlivosti a přidané hodnoty služeb vaší organizace.

Školicí ISO/IEC 27001 Lead Implementer umožňuje účastníkům získat znalosti nezbytné pro podporu organizace při efektivním plánování, implementaci, řízení, monitorování a údržbě systému řízení bezpečnosti informací (ISMS).

Hrozby a útoky v oblasti informační bezpečnosti se neustále zvyšují a zlepšují. Nejlepší formou obrany proti nim je řádná implementace a řízení kontrol bezpečnosti informací a osvědčených postupů. Informační bezpečnost je také klíčovým očekáváním a požadavkem zákazníků, zákonodárců a dalších zainteresovaných stran.

Tento kurz je navržen tak, aby připravil účastníky na implementaci systému řízení bezpečnosti informací (ISMS) založeného na ISO/IEC 27001. Jeho cílem je poskytnout komplexní pochopení nejlepších postupů ISMS a rámce pro jeho neustálé řízení a zlepšování.

Po absolvování vzdělávacího kurzu můžete složit zkoušku. Pokud ji úspěšně složíte, můžete požádat o pověření „PECB Certified ISO/IEC 27001 Lead Implementer“, které prokazuje vaši schopnost a praktické znalosti implementovat ISMS na základě požadavků ISO/IEC 27001.

Náklady na certifikaci a zkoušku jsou zahrnuty v ceně školení.

ISO/IEC 27001 Lead Implementer

Vybraný termín:

 ONLINE

Cena
39 900 Kč + 21% DPH

Kontaktovat dodavatele


Kontrola proti spamu. Kolik je šest a čtyři ? Součet zapište číslicemi.