ISO 31000 Risk Manager

Základní info

Riziko je přítomno v každém aspektu našeho života, od všedních každodenních činností, jako je výběr cesty do práce, až po složitá podniková rozhodnutí, jako je otevření výrobního závodu v jiné zemi. V posledních desetiletích bylo vynaloženo velké úsilí na lepší pochopení rizika a jeho povahy, což vedlo k vytvoření metodologií a přístupů, které umožňují jednotlivcům a organizacím činit přesná rozhodnutí na základě logického uvažování. Jeden z nejvýznamnějších rámců pro řešení rizik poskytuje ISO 31000, mezinárodní standard, který zahrnuje principy, ověřené postupy a pokyny pro řízení rizik, kterým organizace čelí.

Kurz ISO 31000 Risk Manager pomáhá účastníkům získat potřebné znalosti a schopnost integrovat směrnice pro řízení rizik ISO 31000 v organizaci. Poskytuje informace o principech řízení rizik a jejich aplikaci, stejně jako o základních prvcích rámce řízení rizik a krocích procesu řízení rizik. Kromě toho poskytuje základní přístupy, metody a postupy pro hodnocení rizik v široké škále situací.

Po absolvování kurzu se můžete zúčastnit zkoušky a požádat o získání certifikátu „PECB Certified ISO 31000 Risk Manager“. Pověření prokazuje vaše znalosti a schopnost aplikovat proces řízení rizik v organizaci na základě pokynů ISO 31000 a osvědčených postupů.

Náklady certifikát a zkoušku jsou zahrnuty v ceně školení.

ISO 31000 Risk Manager

Vybraný termín:

 ONLINE

Cena
23 590 Kč + 21% DPH

Kontaktovat dodavatele


Kontrola proti spamu. Kolik je pět a tři ? Součet zapište číslicemi.