Srbština

kurz

Základní info

K ideálnímu studiu srbštiny stejně jako všech jazyků jsou výhodné malé kroužky. V naší jazykové škole budete se budete v kroužku, kde je 4 - 7 studentů , nebo menších. Tímto způsobem se každý dokáže dobře seznámit s jazykem, bude zajištěna potřebná konverzace s lektorem a všemi zúčastněnými studenty a budete stále zapojeni do výuky. Podrobně o skupinových kurzech .

Jako pokročilý se můžete do probíhajících kurzů na odpovídající kdykoliv přidat. Platit budete jen odpovídající část kurzu.

Samozřejmostí je i nabídka INDIVIDUÁLNÍ VÝUKY - pokud tuto výuku preferujete a nebo pokud nemůžete z různých důvodů docházet do pravidelných kurzů. Více o individuální výuce

Můžete se také přihlásit s Vašimi přáteli nebo kolegy jako UZAVŘENÝ KROUŽEK a začít studovat kdykoliv podle Vašich možností.

Lektoři

Rodilé mluvčí - mluvící česky, jedna absolventka univerzity v Bělehradě, vyučující na univerzitě v Praze a druhá je absolventkou FF UK v Praze. V naší jazykové škole učí lektorky dlouhodobě a během kurzů se nemění. Studentům vycházejí vstříc i tím, že studentům posílají probranou látku na hodinách, kterých se nemohu z různých důvodů zúčastnit. Tak o nic nepřijdete.

Učebnice

Srbská učebnice НАУЧИМО СРПСКИ (NAUČIMO SRPSKI) a množství vlastních doplňujících studijních materiálů lektorek pro zvládnutí cyrilice, gramatiky, slovní zásoby a především praktického jazyka.

Firemní výuka srbštiny

Spolupracujete nebo obchodujete se Srbskem nebo srbskou společností? Znalost jazyka i reálií této země je v tom případě ohromnou výhodou. Nabízíme Vám její výuku přímo na pracovišti nebo v učebnách naší jazykové školy. Výuka srbštiny na pracovišti závisí na konkrétní dohodě a vám odpadne doprava do učeben jazykové školy na domluvenou dobu. Intenzitu výuky lze domluvit podle Vašich potřeb. Absolvování jednotlivých kurzů bude potvrzeno certifikáty o příslušné úrovni – pro začátečníky, mírně a středně pokročilé nebo konverzační úroveň. Podrobně o firemních kurzech

Pro podnikatele, firmy a jejich zaměstnance nabízíme kromě jazykových kurzů i seznámení se s historií, kulturou, zvyky, reáliemi a politickou situací pro správnou orientaci a dobrou znalost prostředí při podnikání. Pomůže Vám naše lektorka - rodilá mluvčí z Bělehradu.

Pokud má Vaše firma sídlo mimo Prahu nabízíme Vám výuku online - na dálku. Výuka probíhá stejně jako v jazykové škole přímou komunikací s lektory - jen je prostřednictvím počítače. Přečtěte sipodrobně o online výuce

Online výuka srbštiny

Jestliže nemáte možnost navštěvovat jazykové kurzy v Praze, zvolte studium online. Internetový kurz srbštiny můžete zahájit nejen kdykoliv, ale dokonce odkudkoliv z naší republiky i ze zahraničí. Výuka online je podmíněna pouze funkčním počítačem s volně dostupnými programy, mikrofonem, reproduktory a připojením k internetu. Zapojit si můžete i webovou kameru, abyste lépe poznali svého vyučujícího. Přečtěte si více o tom, jak probíhá ONLINE VÝUKA.

Ukázka textu

Радим као машина, нашалила се током интервјуа за наш лист глумица Мира Бањац. Пре него што је допутовала у Ниш, где на 48. фестивалу глумачких остварења гостује са два филма – „Кад падне ноћ“ Горана Паскаљевића и „Мамарош“ Момчила Мрдаковића, у Хрватској је завршила снимање филма „Мирни људи“ Огњена Свиличића, а од Срђана Драгојевића добила на читање сценарио за његов нови филм. Část článku ze srbských novin Politika

Srbsky se domluvíte:

Srbsku, Černé Hoře, v částech Chorvatska, Bosny a Hercegoviny (zde se ve zbytku zemí běžně dorozumíte)

Srbština

Vybraný termín:

 Praha

Cena

Kontakt na dodavatele získáte po registraci

Tento kurz je pořádán dodavatelem, který nevyužívá placenou prezentaci na portálu EduCity.

Kontaktní údaje na dodavatele získáte po registraci.

Nebo použijte poptávkový formulář.