PowerPoint nejen pro začátečníky

Kurzem Vás provede Josef Cvrček

Pracuji ve výpočetní technice už od dob, kdy mezi lidi začaly teprve pronikat první kalkulačky. Programovalo se tehdy pouze na sálových počítačích, a…

Základní info

V kurzu „PowerPoint nejen pro začátečníky” se naučíte, jak používat nástroj na tvorbu prezentací z kancelářského balíku MS Office 365. Kurzem vás provede zkušený lektor a expert na IT Josef Cvrček. PowerPoint je dnes asi nejrozšířenějším programem na tvorbu prezentací. I když se v něm pracuje snadno, řekněme až intuitivně, pro zpracování zajímavé prezentace potřebujete aplikaci znát mnohem víc do hloubky. 

Právě s tím vám kurz pomůže. Naučíte se, jak správně využívat texty i obrázky tak, aby vaše prezentace zaujala a bavila nejen vás, ale i vaše posluchače. V posledním videu se navíc dozvíte, jak jim svoji prezentaci nejlépe představit. V kurzu také zjistíte, jak si přizpůsobit pozadí podle vlastních potřeb nebo jak využívat animaci a texty i obrázky rozpohybovat.

V kurzu se naučíte:

  • jak pracovat se šablonami PowerPointu
  • jak vkládat obrázky
  • jak dělat přechody snímků
  • jak obrázky rozpohybovat (animovat)
  • jak si upravit prostředí
  • jak hotovou prezentaci představit

Díky náplni kurzu zvládnou práci s PowerPointem úplní začátečníci, ale pomůže i těm pokročilejším. Lektor Josef Cvrček vás totiž naučí využít nástroje, které PowerPoint nabízí, opravdu důkladně a především vám ukáže i méně obvyklé, skryté funkce programu, které byste jinak obtížně hledali.



Prohlédnout kurz >>>

PowerPoint nejen pro začátečníky

Vybraný termín:

 ONLINE

Cena
1 876 Kč + 21% DPH

Kontaktovat dodavatele


Kontrola proti spamu. Kolik je šest a pět ? Součet zapište číslicemi.