Individuální výuka španělštiny - přijďte si k nám vypít kávu s lektorem!

kurz

Základní info

domus linguarum - specialista na individuální výuku španělštiny

Španělština (neboli kastilština) je jedním z nejrozšířenějších světových jazyků. Spadá do kategorie románských jazyků. Španělsky se mluví ve Španělsku, v Jižní a Severní Americe, v Rovníkové Guineji i v některých dalších zemích. Potenciál tohoto jazyku jednoznačně roste a to především na poli mezinárodního obchodu, ale také v cestovním ruchu. Naučíte se ho u nás?

Délka vyučovací hodiny

Délku hodiny si volíte individuálně dle Vašich časových možností. Nejčastěji využívané délky jsou 45, 60 a 90 minut na jednu lekci. Nicméně v případě jakýchkoliv speciálních přání Vám rádi vyjdeme vstříc.

Místo výuky

Místo výuky si volíte dle svých preferencí. Je možné využít příjemné prostředí historických prostor našich učeben ve Spálené ulici (přibližně půl minuty cesty od zastávky tramvaje a metra Národní třída). Další možností je docházení lektora přímo na Vámi zvolené místo.

Obsah a program výuky:

Lektor pro Vás připraví program přesně dle Vašich potřeb a požadavků, zaměřený například na rozvoj konverzačních schopností, rozšíření slovní zásoby apod..

Výukové materiály

Výukové materiály si po konzultaci s lektorem volíte z naší nabídky. V případě zájmu je možné čerpat i z Vašich osobních materiálů.

Lektoři

Mezi našimi lektory jsou zastoupeni jak mladí kvalifikovaní čeští lektoři, tak rodilí mluvčí. Je tedy na Vás, koho si vyberete.

Cena za výukovou hodinu

Cena za výukovou hodinu se vždy odvíjí od její délky, volby lektora a místa realizace. Jako základní délka hodiny se používá 45 minut za cenu 350 CZK. U rodilého mluvčího je pak cena 450 CZK za 45 minut výuky.

V případě že doba dojíždění z našeho sídla na Vámi zvolené místo je delší než 10 minut, k celkové ceně se dále započítává dojezdový poplatek ve výši 40 Kč. Za každých započatých 10 minut dojíždění se poplatek navyšuje o 20 Kč.

 

učebna jazykové školy

Individuální výuka španělštiny - přijďte si k nám vypít kávu s lektorem!

Vybraný termín:

 Praha Upřesnující informace k termínu

Cena
450 Kč

Kontakt na dodavatele získáte po registraci

Tento kurz je pořádán dodavatelem, který nevyužívá placenou prezentaci na portálu EduCity.

Kontaktní údaje na dodavatele získáte po registraci.

Nebo použijte poptávkový formulář.