Zákoník práce po novele od 1. 1. 2008

Kurz na míru

Základní info

Zákoník práce po novele od 1. 1. 2008

kurz pro maximálně 8 účastníků

Kvalita každé společnosti je tvořena lidmi, kteří pro ni pracují. A o lidi je potřeba pečovat. Dobře a neustále. Ať už se tomu říká "personalistika", "řízení lidských zdrojů" či jakkoliv jinak, je potřeba vědět jak na to. Absolutním základem je vědět, jak uvést do souladu péči o zaměstnance a rozvoj firmy a přitom vyhovět všem zákonným požadavkům. Načerpejte v našem kurzu znalosti pro Vaši práci a podnikání. Nebudeme Vás nudit paragrafy (pokud si to nebudete sami přát), ale probereme spolu, jak "to" funguje v praktickém životě a nejen na papíře. Předáme Vám své zkušenosti a podělíme se s vámi o příklady z vlastní praxe. Takový je náš interaktivní kurz "Zákoník práce po novele od 1.1.2008".

Komu je kurz Zákoník práce po novele od 1. 1. 2008 určen:

Začínajícím personalistům, podnikatelům, vedoucím pracovníkům a všem, kteří chtějí získat základní, ale přesto ucelený přehled o oblasti lidských zdrojů z pohledů vedení povinných agend a práva.


Forma výuky:

Zakládáme si na tom, že výuka probíhá interaktivně v malé skupině maximálně do 8 účastníků. Díky tomu je možné sestavit obsah kurzu přímo na míru vašim požadavkům, potřebám a věnovat se konkrétním problémům, které vás trápí a případně obsah kurzu přizpůsobit přesně podle vašich potřeb.


Obsah kurzu Zákoník práce po novele od 1. 1. 2008:

  • role personalistiky ve firmě
  • vznik pracovního poměru a pracovní smlouva (na co nezapomenout, jak chránit firmu, další typy smluv …)
  • jak vytvořit popis pracovního místa
  • osobní údaje (co by měl obsahovat osobní spis, co v něm být nesmí, jak data archivovat, jak je to se souhlasem ze strany zaměstnanců…)
  • změny pracovního poměru
  • ukončení pracovního poměru, konkurenční doložka a odchodné
  • dohody o pracovní činnosti a provedení práce
  • pracovní doba (evidence, nejčastější problémy při rozvržení směn, odpočinek mezi směnami, odchylky pracovní doby v dopravě…)
  • dovolená na zotavenou (kdy vznikne nárok, kdy se dovolená krátí, kdo dovolenou určuje, odvolání z dovolené, dovolená při změně zaměstnání …)
  • mateřská a rodičovská dovolená
  • čeká nás kontrola (na co se připravit, jak vést agendu tak, abychom v budoucnu neměli problém)
  • změny mezi úpravou před a po 1. 1. 2008
  • užitečné odkazy a kontakty (internet, tiskoviny)

Chybí Vám v obsahu něco důležitého? Může být! Pokud tvrdíme, že kurz se přizpůsobí Vašim potřebám, teď je prostor to dokázat. Pokud se přihlásíte na kurz a do 14 dnů před konáním kurzu nám zašlete elektronicky či poštou Vaše požadavky na další témata, která jsou pro Vás aktuální a kterým se chcete na kurzu věnovat, pokusíme se ve shodě s dalšími účastníky o pozměnění náplně kurzu, event. na úkor jiných témat.


Zákoník práce po novele od 1. 1. 2008 - termíny konání:

a) 25. 01. 2008 - obsazeno, uskutečněno
b) 08. 02. 2008 - obsazeno, uskutečněno
c) 21. 03. 2008 od 8.30 do 15.30 hod.
d) 18.4. 2008 od 8.30 do 15.30 hod.
e) 16.5. 2008 od 8.30 do 15.30 hod.
f) 6.6. 2008 od 8.30 do 15.30 hod.


Studijní materiály:

Klienti obdrží v ceně kurzu úplné znění Zákoníku práce. Abyste si sami udělali představu o svých vědomostech, čeká vás krátký vstupní test z pracovního práva. Ale nejsme ve škole! Testy si sami ohodnotíte - bez stresu - protože Vaše vědomosti jsou důležité jen pro Vás a ne proto, abyste se porovnávali s druhými.


Občerstvení:

Cena kurzu zahrnuje nápoje a občerstvení (obložené bagety, ovoce, káva, čaj, minerálka…). Teplý oběd není zajištěn, ale je možné využít restaurace a bistra v okolí místa konání.


Lektor kurzu Zákoník práce po novele od 1. 1. 2008:

Dana Blažková, zkušená personalistka a personální manažerka s více než 14ti-letou praxí z oblasti lidských zdrojů na straně zaměstnavatelů. Lektorka má zkušenosti v oboru služeb, výrobní a obchodní sféře v českých i mezinárodních společnostech. Ve volném čase se věnuje poradenství v pracovně-právní oblasti. V minulých dvou letech získala a úspěšně vedla grant z prostředků Evropské unie.


Místo konání:

Opletalova 4, Praha 1, 1. patro (2 minuty od stanice metra trasy C "Muzeum" nebo 5 min od stanice metra trasy B "Můstek")


Cena:

2 850,- Kč Nejsme plátci DPH. Cena zahrnuje občerstvení, studijní materiály/zákony.


Sleva:

Zúčastněte se kurzu i s kolegou/kolegy z Vaší společnosti: Druhý a další účastník z jedné společnosti získá slevu na kurzovné ve výši 10%.


Garance spokojenosti:

V případě, že nebudete s kurzem zásadně spokojeni, jsme připraveni vrátit Vám Vaše peníze, abyste je mohli použít podle svého uvážení jinde a lépe. (V takovém případě budou od kurzovného odečteny náklady na pronájem a organizační zajištění, Vám vrátíme zpět odměnu lektora.) Ale jsme přesvědčeni, že k tomu nedojde.


A ještě něco navíc:

Účastníci kurzu mohou využít 2 bezplatně zodpovězených pracovně-právních dotazů v době 2 týdnů po konání kurzu a půlhodinovou konzultaci ohledně výběru a přijímání zaměstnanců a spolupracovníků.


Zákoník práce po novele 1.1. 2008 - objednávka kurzu

Pro objednávku kurzu máte možnost si stáhnout Prihlášky v následující formátech:

Po stáhnutí máte možnost elektornicky nebo písemně vyplnit za zaslat na email kurzy-pravo@aditus.cz nebo faxem na číslo: +40 242 444 923. V případě zájmu máte možnost níže vyplnit elektronickou objednávku kurzu.
V případě dotazů nás kontatkujte na telefonu +420 242 444 502.

Zákoník práce po novele od 1. 1. 2008

Kontakt na dodavatele získáte po registraci

Tento kurz je pořádán dodavatelem, který nevyužívá placenou prezentaci na portálu EduCity.

Kontaktní údaje na dodavatele získáte po registraci.

Nebo použijte poptávkový formulář.