Nabídka tohoto termínu kurzu již není aktuální. Podobné kurzy naleznete zde.

Professional Scrum Facilitation Skills™ (PSFS)

Základní info

Professional Scrum Facilitation Skills™ je interaktivní kurz navržený tak, aby pomohl Scrum praktikům rozvíjet myšlení facilitátora, znalosti facilitačních dovedností a naučit se, kdy a jak vybrat účinné techniky pro různé okolnosti. Silné facilitační dovednosti umožňují lepší řešení problémů, efektivnější akce Scrum a lepší týmovou spolupráci, to vše vede k lepším výsledkům.

Klíčovou zásadou Scrumu je předat řešení problémů a rozhodování do rukou Scrumu týmu. Rámec Scrumu vytváří místa a hodnoty Scrumu, které pomáhají vytvářet prostředí, ve kterém se bude moct vyjádřit každý člen týmu. Ne vždy jde však všechno podle plánu. Někdy členové týmu ztrácejí směr, plně se nezapojují a/nebo nemohou dosáhnout dohody. Efektivní facilitace může vést tým k požadovaným výsledkům.

V tomto jednodenním kurzu budování dovedností se účastníci naučí, jak se stát lepšími facilitátory pro zlepšení interakce se svými Scrum týmy, stakeholdery a zákazníky. Zaměří se na to, jak přijmout facilitaci jako postoj a aktivovat hodnoty scrumu. Účastníci se budou zabývat řadou běžných scénářů souvisejících se Scrum aplikací několika technik usnadnění, které mohou přidat do své sbírky agilních znalostí. Vytvoří a odejdou se svým vlastním facilitačním „plánem“, aby zlepšili prostředí ve svých týmech.

Professional Scrum Facilitation Skills™ (PSFS)

Vybraný termín:

1.8.2023 –  2.8.2023  ONLINE

Cena
17 500 Kč + 21% DPH

Kontaktovat dodavatele


Kontrola proti spamu. Kolik je tři a pět ? Součet zapište číslicemi.