Pobytový kurz UML a OOP pro zač. a mírně pokročilé

kurz

Základní info

Kurz je zaměřen na zvládnutí tvorby informačních systémů objektově orientovaným způsobem a pomocí komponentní technologie.

Velká pozornost je kromě teoretických poznatků věnována hlavně praktickému zvládnutí objektové technologie, proto má kurz povahu konzultačních seminářů. Kromě ukázkových „školních“ příkladů se řeší také příklady z praxe a zadání, která přinášejí sami účastníci kurzu z oboru své působnosti. Frekventanti kurzu se tak podílejí na tvorbě konkrétní části „svého systému objektově“ od OO analýzy, přes OO návrh až po ukázky prototypů v kódu a část svého řešení. Kurz takto mimo jiné nabízí účastníkům kurzu konzultace přímo nad problematikou jeho řešení – jak jej objektově zvládnout, jakých chyb se vyvarovat a v konečném důsledku přináší nejenom ukázku řešení, ale správně nasměruje k dalším postupům.

Obsah kurzu a bližší informace na 

http://www.objects.cz/pobyt/nabidkapobyt.php

Kurz vede RNDr. Ilja Kraval, autor několika knih z oboru, který má mnohaleté zkušenosti nejen z oblasti konzultační a školitelské činnosti, ale také z praxe hlavního analytika a vedoucího projektů.

Kurz je pětidenní pobytový, probíhá v hotelu s plnou penzí v hotelu Vega, který je umístěn nad luhačovickou přehradou. Bližší informace o hotelu a ceně ubytování (včetně stravy) viz www.objects.cz.

Účastníci obdrží zdarma knihu „Analytické modelování IS pomocí UML v praxi“ autora RNDr. Ilji Kravala (o knize blíže na našich stránkách www.objects.cz)

Pobytový kurz UML a OOP pro zač. a mírně pokročilé

Vybraný termín:

 Praha

Cena

Kontakt na dodavatele získáte po registraci

Tento kurz je pořádán dodavatelem, který nevyužívá placenou prezentaci na portálu EduCity.

Kontaktní údaje na dodavatele získáte po registraci.

Nebo použijte poptávkový formulář.