Objektově orientovaná analýza a design

kurz

Základní info

Cílem kurzu „Objektově orientovaná analýza a design“ je představení základních principů a postupů objektové orientované analýzy a designu. Účastníci se seznámí s celkovým pohledem na objektově orientovanou analýzu a design, od procesního modelování přes použití základních UML diagramů v různých fázích projektu.

Cílová skupina
Kurz je určen převážně účastníkům, kteří nemají žádné, nebo jen základní zkušenosti s objektově orientovanou analýzou a designem.

Obsah kurzu 1. den
Kurz zahájíme úvodem do objektově orientovaného přístupu a do analýzy a designu. Dále si řekneme, co je UML, Use Case modelování a jak používat UML na projektech.

Pro každou probíranou problematiku budou účastníci seznámeni s teorií, následně (tam kde to má smysl) budou danou problematiku procvičovat na obecných příkladech.

Témata

  • Úvod do objektově orientovaného přístupu
  • Úvod do analýzy a designu
  • UML
  • Použití UML na projektu

 

2. den
Druhý den budeme pokračovat s Use Case modelováním a představíme si základní typy UML diagramů, diagramy chování a diagramy struktury.

 

Témata budou probírána dle sestaveného harmonogramu tak, aby byly splněny výše uvedené zásady a současně, aby účastníci měli dostatek času se s uvedenou látkou seznámit.

Témata

  • Use Case modelování
  • Základní typy UML diagramů

 

Objektově orientovaná analýza a design

Vybraný termín:

 Praha

Cena
11 500 Kč + 21% DPH

Kontakt na dodavatele získáte po registraci

Tento kurz je pořádán dodavatelem, který nevyužívá placenou prezentaci na portálu EduCity.

Kontaktní údaje na dodavatele získáte po registraci.

Nebo použijte poptávkový formulář.