MS-500 Microsoft 365 Security Administration

Základní info

V tomto kurzu se naučíte, jak zabezpečit přístup uživatelů ke zdrojům vaší organizace. Kurz pokrývá ochranu heslem uživatelů, vícefaktorové ověřování, jak povolit Azure Identity Protection, jak nastavit a používat Azure AD Connect a seznámí vás s podmíněným přístupem v Microsoft 365.
Dozvíte se o technologiích ochrany před hrozbami, které pomáhají chránit vaše prostředí Microsoft 365. Konkrétně se dozvíte o vektorech hrozeb a bezpečnostních řešeních společnosti Microsoft ke zmírnění hrozeb.
Dozvíte se o Secure Score, Exchange Online ochraně, Azure Advanced Threat Protection, Windows Defender Advanced Threat Protection a správě hrozeb. V kurzu se dozvíte o technologiích ochrany informací, které pomáhají zabezpečit vaše prostředí Microsoft 365.
Kurz pojednává o obsahu spravovaném právy k informacím, o šifrování zpráv a také o štítcích, zásadách a pravidlech, které podporují prevenci ztráty dat a ochranu informací. Nakonec se dozvíte o archivaci a uchovávání v Microsoft 365 a také o správě dat a o tom, jak provádět vyhledávání a vyšetřování obsahu. Tento kurz pokrývá zásady a značky uchovávání dat, správu záznamů na místě pro SharePoint, uchovávání e-mailů a jak provádět vyhledávání obsahu, která podporují vyšetřování eDiscovery.

MS-500 Microsoft 365 Security Administration

Vybraný termín:

 ONLINE

Cena
36 900 Kč + 21% DPH

Kontaktovat dodavatele


Kontrola proti spamu. Kolik je čtyři a pět ? Součet zapište číslicemi.