E-business

Kurz na míru

Základní info

Cílem kurzu je uvést účastníky do problematiky jak podnikat s využitím sítě internet, popř. dalších informačních a komunikačních technologií. Jedná se především o možnosti založení elektronického obchodu nebo internetové prezentace, legislativní prostředí a využití nástrojů internetového marketingu.

Současně budou účastníkům zprostředkovány informace k problematice sociálních sítí a jejich využití v rámci (nejen elektronického) podnikání a dále v rámci modulu dojde k probrání základních informací z hlediska elektronické bezpečnosti s ohledem na legislativu i citlivost interních informací.

Obsah kurzu

 

  • Možnosti podnikání na internetu – obchodní příležitosti v ČR a ve světě. Principy úspěchu, prodejnost produktů. Koncepce internetových obchodů - základní charakteristika, nejčastější chyby při zakládání internetového obchodu či provozu internetové prezentace. Specifikace obchodního plánu a cílů ve vazbě na online marketing, formulace strategie pro podnikání na internetu.

  • Grafika pro web – logo, úprava fotografií, zdroje a možnosti využití fotografií. Internetový marketing. Zásadní chyby při podnikání na internetu. Základní bezpečnost v elektronické komunikaci. Sociální sítě a jejich využití pro podnikání

  • Tvorba a správa vlastního e-shopu či prezentace, využití opensource nástrojů. Využití dalších systémů pro online marketing.

Délka kurzu

8 hodin

Organizace výuky

dle aktuálních termínů

Lektorský tým

Ing. Jiří Kubica

 

E-business

Kontakt na dodavatele získáte po registraci

Tento kurz je pořádán dodavatelem, který nevyužívá placenou prezentaci na portálu EduCity.

Kontaktní údaje na dodavatele získáte po registraci.

Nebo použijte poptávkový formulář.