Online Marketing Academy

Základní info

Získej komplexní dovednosti v oblasti online marketingu, které ti pomohou nastartovat růst značky. Připoj se k nám v akademii Online Marketingu a staň se expertem na propagaci na sociálních sítích, PPC, SEO, influencer marketing a další disciplíny digitálního marketingu.

Popis akademie

V rámci akademie si ukážeme, co je online marketing a jaké možnosti má - PPC, SEO, influenceři nebo e-mail marketing. Následně se zaměříme na Google Analytics 4, díky kterým si změříte výkon svých projektů. Úzce se zaměříme také na propagaci na Facebooku a Instagramu jak pro služby, tak pro e-shopy. Společně si ukážeme konkrétní strategie a tipy, jak v rámci této platformy udělat úspěšnou kampaň. Navážeme poté na placenou propagaci na Google Ads a Skliku a ukážeme si prakticky všechny reklamní formáty. V závěru této části se zaměříme i na feedy a zbožové srovnávače, které jsou důležitou součástí marketingu e-shopů.

Mimo placenou propagaci se podíváme také na konkrétní strategie a analýzy, které jsou důležité před spuštěním úspěšné kampaně. Kromě placené propagace se podíváme také na to, jak vytvořit úspěšný content na sociálních sítích a jak jej propojit s influencery.V poslední části si ukážeme, co vše je důležité pro budování značky a jak se odlišit od konkurence. S tímto se pojí také psychologie v marketingu, díky které můžeme ovlivnit zákaznické chování. Na závěr se podíváme na SEO a ukážeme si, jak se dostat na první místa vyhledávání organicky bez placení. 

Online Marketing Academy

Vybraný termín:

 ONLINE
00:00 – 00:00 hod.

Cena

Kontaktovat dodavatele


Kontrola proti spamu. Kolik je osm a sedm ? Součet zapište číslicemi.