INTENZIVNÍ VÝUKA

Kurz na míru

Základní info

Intenzivní kurzy jsou nerychlejší a nejefektivnější způsob výuky jazyků. Intenzivní kurzy jsou speciálně vytvořeny pro Vás, ať už jednotlivce nebo skupiny, kteří se nacházíte v některé z následujících situací:
* Pokud potřebujete velmi rychle pokročit v jazyce kupředu - například chystáte se do ciziny, na školení v cizím jazyce nebo proto, že jste přijali nové pracovní místo, kde jazyk nutně potřebujete znát.
* Pokud potřebujete zvládnout odbornou terminologii a umět reagovat v situacích, které Vás potkávají ve Vašem pracovním a odborném prostředí
* Pokud potřebujete zopakovat, řádně procvičit a zažít to, co jste se dosud učili. (například kvůli přestávce ve výuce ale i proto, že si během svých pravidelných hodin nestačíte procvičit a pochopit látku tak, jak byste si přáli)
* Pokud chcete nebo potřebujete složit některou z jazykových zkoušek - českých i mezinárodních.
* Pokud chcete spojit příjemné s užitečným: výuku jazyka si můžete zpříjemnit pobytem v krásném prostředí lázní, hor či prostě v jiném městě. K výuce navíc můžete absolvovat zajímavé doplňkové aktivity - lázeňská péče, sport, jízda na koni, turistika, manažerský trénink i další - podle typu kurzu.
* Pokud žádáte individuální výuku nebo pokud objednáte celý kurz, datum a délku trvání intenzivního kurzu si určujete sami.

INTENZIVNÍ VÝUKA

Kontakt na dodavatele získáte po registraci

Tento kurz je pořádán dodavatelem, který nevyužívá placenou prezentaci na portálu EduCity.

Kontaktní údaje na dodavatele získáte po registraci.

Nebo použijte poptávkový formulář.